Sprzedawca - kasjer (s,u)

małopolskie / Tarnów

Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Sprzedawca - kasjer (s,u)
Miejsce pracy: Tarnów
Numer: StPr/23/3476
OBOWIĄZKI:
1. Obsługa klienta.2. Układanie towaru.3. Rozkładanie cen.4. Sprawdzanie dat.5. Wykonywanie prac porządkowych.6. Obsługa kasy fiskalnej.7. Obsługa stoiska wędlin i mięsa.8. Obsługa pieca do wypieku pieczywa.
WARUNKI PRACY:
Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Staż realizowany będzie w ramach projektu pn. "Aktywizacja osób bezrobotnych z powiatu tarnowskiego i m. Tarnów (I) - SZANSA NA SUKCES", program Fundusze Europejskie dla Małopolski 2021-2027, Priorytet 6. Fundusze europejskie dla rynku pracy, edukacji i włączenia społecznego, Działanie 6.1 Aktywizacja zawodowa - projekty powiatowych urzędów pracy, z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus na aktywne formy przeciwdziałania bezrobociu.Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, wymagane posiadanie orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć wykonania badań w tym zakresie. Praca w Tarnowie, od pon.- sob. + niedziele handlowe, w godz. I zmiana: 06:00-14:00, II zmiana: 09:00-17:00, III zmiana: 13:00-21:00.

Miejsce pracy:

Tarnów


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

1 790,3 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu

Sprzedawca

dolnośląskie
Obsługa klienta na stacji paliw, prace porządkowe, dokładanie towarów. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia: Niekaralność Wymagania inne: Wykształcenie...
Opublikowano: dzisiaj
Klient portalu Praca.pl

Sprzedawca – dział mięsny i wędliniarski

mazowieckie
Profesjonalna obsługa klientów i doradztwo w wyborze produktów Krojenie, porcjowanie i estetyczne układanie mięsa i wędlin Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i prawidłowe składowanie...
Opublikowano: dzisiaj
Klient portalu Praca.pl

Sprzedawca – dział mięsny i wędliniarski

mazowieckie
Profesjonalna obsługa klientów i doradztwo w wyborze produktów Krojenie, porcjowanie i estetyczne układanie mięsa i wędlin Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i prawidłowe składowanie...
Opublikowano: dzisiaj